Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa (2-3) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het zaterdag 16 maart 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa (2-3)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 2-3 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door F. Koita, waarmee Kasımpaşa met 0-1 de leiding nam. Akhisar Belediyespor kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Manu, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Akhisar Belediyespor vervolgens op 2-1. Het was J. Bokila die vanaf 11 meter wist te scoren in de 62e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen A. Khalili in de 87e minuut de 2-2 maakte namens Kasımpaşa. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Kasımpaşa dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Trézéguet de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halis Özkahya bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Kasımpaşa.

LIVE Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt F. Koita met assist van S. Popov Kasımpaşa 0-1
32' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt E. Manu met assist van J. Bokila Akhisar Belediyespor 1-1
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel G. Vural voor Hélder Barbosa Akhisar Belediyespor
58' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel B. Kısa voor Serginho Akhisar Belediyespor
62' Penalty Akhisar Belediyespor Penalty J. Bokila Akhisar Belediyespor 2-1
71' Wissel Kasımpaşa Wissel Karim Hafez voor H. Hajradinović Kasımpaşa
76' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Perica voor O. Veigneau Kasımpaşa
83' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel M. Nizam voor E. Manu Akhisar Belediyespor
87' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt A. Khalili met assist van Trézéguet Kasımpaşa 2-2
92' Wissel Kasımpaşa Wissel Miguel Lopes voor Kasımpaşa
92' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Ö. Çek F. Koita Akhisar Belediyespor
95' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Trézéguet met assist van D. Pavelka Kasımpaşa 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.