Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Kayserispor (2-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 19 mei 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 19 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Kayserispor (2-2)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Akhisar Belediyespor en Kayserispor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door A. Regattin, waarmee Akhisar Belediyespor met 1-0 de leiding nam. Kayserispor kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Kravets, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette E. Manu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Akhisar Belediyespor de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Kayserispor nadat A. Gyan in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Akhisar Belediyespor - Kayserispor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt A. Regattin met assist van K. Keleş Akhisar Belediyespor 1-0
48' Wissel Kayserispor Wissel Tiago Lopes voor Kayserispor
46' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Gyan H. Acar Kayserispor
61' Doelpunt Kayserispor Doelpunt A. Kravets met assist van S. Aytaç Kayserispor 1-1
65' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor M. Nizam Akhisar Belediyespor
65' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Sissoko voor E. Ataseven Akhisar Belediyespor
70' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel E. Manu voor A. Regattin Akhisar Belediyespor
72' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor E. Manu Akhisar Belediyespor
79' Wissel Kayserispor Wissel Silvestre Varela voor N. Korkmaz Kayserispor
80' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt E. Manu met assist van Hélder Barbosa Akhisar Belediyespor 2-1
86' Wissel Kayserispor Wissel E. Demir voor S. Aytaç Kayserispor
88' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel J. Bokila voor S. Cikalleshi Akhisar Belediyespor
93' Doelpunt Kayserispor Doelpunt A. Gyan met assist van O. Kucher Kayserispor 2-2
94' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Serginho Kayserispor
94' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Kucher Akhisar Belediyespor
94' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. Gülen Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Kayserispor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Kayserispor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.