Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Trabzonspor (1-3) || Super Lig 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 7 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Trabzonspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door J. Sosa, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 43e minuut voor dat Trabzonspor via B. Yılmaz op 0-2 kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee F. Novák zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Y. Seleznyov zette Akhisar Belediyespor even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Halil Umut Meler toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Trabzonspor.

LIVE Akhisar Belediyespor - Trabzonspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel D. Nounkeu voor M. Yumlu Akhisar Belediyespor
35' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt J. Sosa Trabzonspor 0-1
39' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Z. Touré Trabzonspor
43' Penalty Trabzonspor Penalty B. Yılmaz Trabzonspor 0-2
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Y. Seleznyov voor E. Manu Akhisar Belediyespor
65' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor D. Nounkeu Akhisar Belediyespor
66' Wissel Trabzonspor Wissel O. Şahan voor V. Amiri Trabzonspor
67' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt F. Novák met assist van João Pereira Trabzonspor 0-3
73' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Yazıcı voor H. Rodallega Trabzonspor
74' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayık voor K. Keleş Akhisar Belediyespor
76' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor B. Yılmaz Trabzonspor
77' Penalty Akhisar Belediyespor Penalty Y. Seleznyov Akhisar Belediyespor 1-3
79' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor João Pereira Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Trabzonspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Trabzonspor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Coach Cihat Arslan
Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Trabzonspor

Akhisar Belediyespor en Trabzonspor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 12 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Akhisar Belediyespor favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Trabzonspor slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Akhisar Belediyespor 5
Winst Trabzonspor 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 17e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 10e plaats.