Nabeschouwing Alanyaspor - Ankaragücü (5-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 15:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Alanyaspor het zaterdag 30 november 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Ankaragücü (5-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 5-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Bakasetas, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Alanyaspor vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Djalma op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat A. Bakasetas namens Alanyaspor het doel wist te vinden in de 85e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Ook na de derde treffer nam Alanyaspor geen gas terug, waardoor in de 93e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Djalma. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Alanyaspor. Deze werd gescoord door Djalma in de 96e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alper Ulusoy bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Alanyaspor - Ankaragücü 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt A. Bakasetas Alanyaspor 1-0
24' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Djalma met assist van Baiano Alanyaspor 2-0
46' Wissel Ankaragücü Wissel A. Onal voor M. Sak Ankaragücü
57' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor P. Cisse Alanyaspor
63' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor C. Karayel Ankaragücü
65' Wissel Ankaragücü Wissel E. Aygoren voor W. Moke Ankaragücü
65' Wissel Alanyaspor Wissel S. Ucan voor M. Cagiran Alanyaspor
79' Wissel Ankaragücü Wissel B. Gurbuz voor H. Kaya Ankaragücü
82' Wissel Alanyaspor Wissel O. Bulut voor E. Karaca Alanyaspor
85' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt A. Bakasetas met assist van Djalma Alanyaspor 3-0
90' Wissel Alanyaspor Wissel U. Gunes voor A. Bakasetas Alanyaspor
91' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor D. Orgill Ankaragücü
93' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Djalma met assist van M. Siopis Alanyaspor 4-0
96' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Djalma met assist van U. Gunes Alanyaspor 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Ankaragücü
Opstellingen Alanyaspor - Ankaragücü
De opstellingen van Alanyaspor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Mustafa Kaplan
Voorbeschouwing Alanyaspor - Ankaragücü

Alanyaspor en Ankaragücü treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 28 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Alanyaspor als Ankaragücü wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 1
Winst Ankaragücü 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Ankaragücü terugvinden op de 17e plaats.