Nabeschouwing Alanyaspor - Galatasaray (1-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Alanyaspor het zaterdag 2 februari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray.

Via de Alanyaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Galatasaray (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Alanyaspor en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Djalma, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Galatasaray kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Feghouli, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Alanyaspor - Galatasaray 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor C. Luyindama Galatasaray
18' Wissel Galatasaray Wissel Ö. Bayram voor Mariano Galatasaray
37' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Villafáñez Alanyaspor
48' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Fernando Galatasaray
49' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Djalma met assist van J. Fernándes Alanyaspor 1-0
51' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Badou NDiaye Galatasaray
52' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Feghouli met assist van Y. Belhanda Galatasaray 1-1
55' Wissel Galatasaray Wissel S. Gümüş voor K. Mitroglou Galatasaray
77' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Welinton Alanyaspor
80' Wissel Alanyaspor Wissel O. Tufan voor J. Fernándes Alanyaspor
82' Wissel Galatasaray Wissel Y. Akgün voor S. Feghouli Galatasaray
89' Wissel Alanyaspor Wissel T. Yalçıner voor L. Villafáñez Alanyaspor
90' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Gümüş Galatasaray
90' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Tzavellas Alanyaspor
92' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Marcão Teixeira Galatasaray
95' Wissel Alanyaspor Wissel J. Šural voor P. Cissé Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Galatasaray
Opstellingen Alanyaspor - Galatasaray
De opstellingen van Alanyaspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.