Nabeschouwing Alanyaspor - Kayserispor (5-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 12:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Alanyaspor het zaterdag 18 januari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Kayserispor (5-1)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 5-1 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door G. Tzavellas, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. In de 46e minuut moest Z. Kvrzic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ali Palabıyık een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kayserispor verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Alanyaspor via een goal van A. Bakasetas in de 59e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 62e minuut volgde een derde treffer van Alanyaspor, waarmee P. Cisse zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Alanyaspor geen gas terug, waardoor in de 84e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Fernandes. In de 87e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Pedro Henrique die namens Kayserispor het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 91e minuut was het Alanyaspor dat via J. Fernandes de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabıyık bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Alanyaspor - Kayserispor 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt G. Tzavellas met assist van S. Caulker Alanyaspor 1-0
46' Rode kaart Kayserispor Rode kaart voor Z. Kvrzic Kayserispor
48' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor H. H. Acar Kayserispor
55' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Dja Djedje Kayserispor
59' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt A. Bakasetas Alanyaspor 2-0
62' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cisse met assist van M. Siopis Alanyaspor 3-0
65' Wissel Kayserispor Wissel G. Campanharo voor A. Aktas Kayserispor
65' Wissel Kayserispor Wissel Pedro Henrique voor H. H. Acar Kayserispor
68' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernandes voor Baiano Alanyaspor
68' Wissel Alanyaspor Wissel O. Bulut voor A. Bakasetas Alanyaspor
78' Wissel Alanyaspor Wissel C. Gulselam voor S. Ucan Alanyaspor
79' Wissel Kayserispor Wissel E. Demir voor E. C. Sahin Kayserispor
84' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernandes met assist van Djalma Alanyaspor 4-0
87' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Pedro Henrique Kayserispor 4-1
91' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernandes Alanyaspor 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Kayserispor
Opstellingen Alanyaspor - Kayserispor
De opstellingen van Alanyaspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Omer Faruk Mahir
Voorbeschouwing Alanyaspor - Kayserispor

Alanyaspor en Kayserispor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 17 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Alanyaspor favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 4
Winst Kayserispor 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 6e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 18e plaats.