Nabeschouwing Alanyaspor - Konyaspor (2-4) || Super Lig 2018/2019

Maandag 6 mei 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Alanyaspor het maandag 6 mei 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Konyaspor (2-4)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 2-4 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door P. Cissé, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Konyaspor kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Jevtović, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette J. Jønsson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Konyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Cissé de 2-2 maakte voor Alanyaspor. Konyaspor leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 71 minuten op voorsprong na een goal van Ö. Şahiner: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Konyaspor speler P. Hurtado, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alper Ulusoy bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Konyaspor.

LIVE Alanyaspor - Konyaspor 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor J. Jønsson Konyaspor
29' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cissé met assist van Djalma Alanyaspor 1-0
31' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor F. Öztorun Konyaspor
39' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Jevtović Konyaspor 1-1
40' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor V. Fındıklı Konyaspor
41' Doelpunt Konyaspor Doelpunt J. Jønsson met assist van D. Milosevic Konyaspor 1-2
45' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Gülselam Alanyaspor
47' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cissé met assist van C. Gülselam Alanyaspor 2-2
55' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Welinton Alanyaspor
71' Wissel Konyaspor Wissel P. Hurtado voor M. Fofana Konyaspor
71' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner met assist van M. Yatabaré Konyaspor 2-3
75' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernándes voor L. Villafáñez Alanyaspor
77' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Yatabaré Konyaspor
79' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Jevtović Konyaspor
87' Wissel Konyaspor Wissel A. Hadžiahmetović voor D. Milosevic Konyaspor
90' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Turan Konyaspor
91' Doelpunt Konyaspor Doelpunt P. Hurtado met assist van Ö. Şahiner Konyaspor 2-4
93' Wissel Konyaspor Wissel A. Jahović voor M. Yatabaré Konyaspor
95' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor P. Cissé Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Konyaspor
Opstellingen Alanyaspor - Konyaspor
De opstellingen van Alanyaspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Voorbeschouwing Alanyaspor - Konyaspor

Alanyaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 30 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Alanyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 2
Winst Konyaspor 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 6e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 9e plaats.