Nabeschouwing Ankaragücü - Alanyaspor (1-4) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 4 juli 2020 - 17:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Ankaragücü het zaterdag 4 juli 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Ankaragücü - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Alanyaspor (1-4)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-4 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 44e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg D. Orgill van Ankaragücü via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 64 minuten was het P. Cisse die Alanyaspor op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Alanyaspor via een goal van O. Bulut in de 67e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

A. Bakasetas zette Alanyaspor even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Halil Umut Meler toegekende penalty wist te benutten. Na 82 minuten deed G. Rivas iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ankaragücü werd verkleind tot 1-3. In de 90e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het J. Fernandes die namens Alanyaspor het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Ankaragücü - Alanyaspor 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Welinton Alanyaspor
44' Penalty gemist Ankaragücü Penalty gemist D. Orgill Ankaragücü
58' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor S. Kitsiou Ankaragücü
58' Wissel Ankaragücü Wissel G. Rivas voor K. Michalak Ankaragücü
58' Wissel Alanyaspor Wissel M. Pektemek voor S. Ucan Alanyaspor
64' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cisse Alanyaspor 0-1
67' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt O. Bulut Alanyaspor 0-2
68' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernandes voor O. Bulut Alanyaspor
71' Wissel Ankaragücü Wissel I. Parlak voor R. Faty Ankaragücü
71' Wissel Ankaragücü Wissel A. Karabulut voor S. Lobjanidze Ankaragücü
77' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor G. Rivas Ankaragücü
78' Penalty Alanyaspor Penalty A. Bakasetas Alanyaspor 0-3
82' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt G. Rivas Ankaragücü 1-3
85' Wissel Alanyaspor Wissel U. Gunes voor P. Cisse Alanyaspor
85' Wissel Alanyaspor Wissel E. Altintas voor E. Karaca Alanyaspor
88' Wissel Alanyaspor Wissel M. Siopis voor A. Bakasetas Alanyaspor
89' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Altintas Alanyaspor
90' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernandes Alanyaspor 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Alanyaspor
Opstellingen Ankaragücü - Alanyaspor
De opstellingen van Ankaragücü en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach İbrahim Üzülmez
Voorbeschouwing Ankaragücü - Alanyaspor

Ankaragücü en Alanyaspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 30 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Alanyaspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Ankaragücü te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Ankaragücü. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ankaragücü 1
Winst Alanyaspor 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 18e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 7e plaats.