Nabeschouwing Ankaragücü - Fenerbahçe (0-3) || Super Lig 2009/2010

Zondag 9 mei 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Ankaragücü het zondag 9 mei 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Ankaragücü - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Fenerbahçe (0-3)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en Fenerbahçe is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Topuz. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Fenerbahçe dat via Daniel Güiza dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cristian Baroni dacht na 67 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - Fenerbahçe
LIVE Ankaragücü - Fenerbahçe 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Topuz Fenerbahçe
43' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor D. Lugano Fenerbahçe
46' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Daniel Güiza Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Cristian Baroni voor Alex Fenerbahçe
48' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor J. Rothen Ankaragücü
61' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor M. Hanifi Ankaragücü
65' Wissel Ankaragücü Wissel D. Vassell voor M. Cakir Ankaragücü
65' Wissel Ankaragücü Wissel M. Duruer voor J. Rajnoch Ankaragücü
67' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Cristian Baroni Fenerbahçe
68' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Cristian Baroni Fenerbahçe
73' Wissel Fenerbahçe Wissel Deivid voor E. Belözoglu Fenerbahçe
80' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Irtegun voor G. Gönül Fenerbahçe
83' Wissel Ankaragücü Wissel K. Soylemezgiller voor J. Rothen Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Fenerbahçe
Opstellingen Ankaragücü - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Ankaragücü - Fenerbahçe

Ankaragücü en Fenerbahçe treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 12 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 6 keer wist de ploeg van Ankaragücü te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Ankaragücü. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.