Nabeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor (1-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Antalyaspor het zondag 11 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor.

Via de Antalyaspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 1-2 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Josué, waarmee Akhisar Belediyespor met 0-1 de leiding nam. Antalyaspor kwam in de 87e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Doukara, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette Miguel Lopes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Akhisar Belediyespor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabıyık, waardoor Akhisar Belediyespor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antalyaspor - Akhisar Belediyespor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Wissel Antalyaspor Wissel M. Erdinç voor Y. Kurtuluş Antalyaspor
58' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Maicon Antalyaspor
67' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Josué met assist van E. Manu Akhisar Belediyespor 0-1
67' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Diego Ângelo Antalyaspor
70' Wissel Antalyaspor Wissel S. Özkan voor D. Sinik Antalyaspor
73' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel E. Ataseven voor O. Ayık Akhisar Belediyespor
74' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Özmert Antalyaspor
80' Wissel Antalyaspor Wissel A. Barrada voor Chico Antalyaspor
87' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Doukara Antalyaspor 1-1
88' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Güler voor E. Manu Akhisar Belediyespor
89' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Josué Akhisar Belediyespor
92' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Miguel Lopes Akhisar Belediyespor 1-2
93' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel B. Kısa voor Hélder Barbosa Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
De opstellingen van Antalyaspor en Akhisar Belediyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Akhisar Belediyespor zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.