Nabeschouwing Antalyaspor - BB Erzurumspor (1-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Antalyaspor het zaterdag 27 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen BB Erzurumspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - BB Erzurumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - BB Erzurumspor (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Antalyaspor en BB Erzurumspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Erdinç, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Sunu in de 54e minuut zorgde er even later voor dat BB Erzurumspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Antalyaspor - BB Erzurumspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - BB Erzurumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Erdinç met assist van N. Sangare Antalyaspor 1-0
46' Wissel BB Erzurumspor Wissel N. Sangare voor BB Erzurumspor
46' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor R. Muhammed S. Tshabalala Antalyaspor
54' Penalty BB Erzurumspor Penalty G. Sunu BB Erzurumspor 1-1
58' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor M. Koné BB Erzurumspor
68' Wissel Antalyaspor Wissel H. Alpsoy voor Y. Kurtuluş Antalyaspor
73' Wissel Antalyaspor Wissel S. Doukara voor S. Özkan Antalyaspor
81' Wissel BB Erzurumspor Wissel J. Ščuk voor M. Koné BB Erzurumspor
84' Wissel Antalyaspor Wissel D. Sinik voor M. Erdinç Antalyaspor
89' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Kaya voor S. Eduok BB Erzurumspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - BB Erzurumspor
Opstellingen Antalyaspor - BB Erzurumspor
De opstellingen van Antalyaspor en BB Erzurumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BB Erzurumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Antalyaspor - BB Erzurumspor

Antalyaspor en BB Erzurumspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en BB Erzurumspor in de Super Lig vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor BB Erzurumspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is BB Erzurumspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Antalyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 0
Winst BB Erzurumspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 6e positie staat, terwijl we BB Erzurumspor terugvinden op de 17e plaats.