Nabeschouwing Antalyaspor - Besiktas (2-6) || Super Lig 2018/2019

Zondag 3 februari 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Antalyaspor het zondag 3 februari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas.

Via de Antalyaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Besiktas (2-6)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 2-6 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. A. Ljajić maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Beşiktaş vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Beşiktaş vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Toköz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee A. Hutchinson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 50 minuten deed S. Doukara iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Antalyaspor werd verkleind tot 1-3. In de 67e werkte S. Dursun de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan. In de 82e minuut was het S. Kagawa van Beşiktaş wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Het volgende doelpunt van Beşiktaş viel in de 84e minuut en betekende de 1-6. Het doelpunt kwam op naam van S. Kagawa. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Antalyaspor. Het was Chico die in de 90e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bülent Yildirim bij een 2-6 eindstand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Antalyaspor - Besiktas 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
35' Penalty Beşiktaş Penalty A. Ljajić Beşiktaş 0-1
39' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt D. Toköz met assist van Adriano Beşiktaş 0-2
43' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Hutchinson Beşiktaş 0-3
46' Wissel Antalyaspor Wissel Amilton voor J. Drole Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor B. Öztürk Antalyaspor
50' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Doukara Antalyaspor 1-3
59' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor C. Erkin Beşiktaş
67' Eigen doelpunt Beşiktaş Eigen doelpunt S. Dursun Beşiktaş 1-4
69' Wissel Beşiktaş Wissel G. Medel voor G. Yalçın Beşiktaş
72' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor J. Lens Beşiktaş
74' Wissel Antalyaspor Wissel M. Erdinç voor A. Cissokho Antalyaspor
81' Wissel Beşiktaş Wissel S. Kagawa voor A. Ljajić Beşiktaş
82' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt S. Kagawa met assist van J. Lens Beşiktaş 1-5
83' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Amilton Antalyaspor
84' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt S. Kagawa Beşiktaş 1-6
90' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Chico Antalyaspor 2-6
91' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Doukara Antalyaspor
92' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Sinik Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Besiktas
Opstellingen Antalyaspor - Besiktas
De opstellingen van Antalyaspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Şenol Güneş
Voorbeschouwing Antalyaspor - Besiktas

Antalyaspor en Besiktas treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 26 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 16 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Antalyaspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 2
Winst Besiktas 16
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 9e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 6e plaats.