Nabeschouwing Antalyaspor - Bursaspor (0-1) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 10 mei 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Antalyaspor het vrijdag 10 mei 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Bursaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Chedjou, waarmee Bursaspor met 0-1 de leiding nam. In de 71e minuut kreeg A. Cissokho van Antalyaspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Antalyaspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bursaspor.

LIVE Antalyaspor - Bursaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Bursaspor Doelpunt A. Chedjou met assist van H. Saivet Bursaspor 0-1
22' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor U. Nayir Bursaspor
26' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtuluş voor Chico Antalyaspor
30' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor U. Meraş Bursaspor
57' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor A. Cissokho Antalyaspor
59' Wissel Antalyaspor Wissel S. Özkan voor Fredy Antalyaspor
67' Wissel Bursaspor Wissel I. Latovlevici voor O. Atasayar Bursaspor
71' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor A. Cissokho Antalyaspor
72' Wissel Antalyaspor Wissel D. Sinik voor S. Doukara Antalyaspor
73' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Özmert Antalyaspor
78' Wissel Bursaspor Wissel B. Kapacak voor U. Meraş Bursaspor
87' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor B. Kapacak Bursaspor
90' Wissel Bursaspor Wissel F. Soyalp voor H. Saivet Bursaspor
90' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Diego Ângelo Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Bursaspor
Opstellingen Antalyaspor - Bursaspor
De opstellingen van Antalyaspor en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.