Nabeschouwing Antalyaspor - Bursaspor (1-1) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 31 oktober 2009 - 15:00 uur



In de Super Lig 2009/2010 neemt Antalyaspor het zaterdag 31 oktober 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Antalyaspor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Bursaspor (1-1)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Antalyaspor en Bursaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 24e minuut dacht Antalyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Dijehoua. Helaas voor Antalyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Bursaspor dat via I. Ergic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut kreeg S. Can van Antalyaspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Antalyaspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Bursaspor
Goals
1
1
LIVE Antalyaspor - Bursaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Dijehoua Antalyaspor
29' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor K. Zengin Antalyaspor
44' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Can Antalyaspor
65' Wissel Antalyaspor Wissel S. Agcay voor H. Özmert Antalyaspor
69' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor O. Catkic Antalyaspor
71' Doelpunt Bursaspor Doelpunt I. Ergic Bursaspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel V. Cihan voor S. Dijehoua Antalyaspor
79' Wissel Bursaspor Wissel V. Acar voor V. Sen Bursaspor
88' Wissel Bursaspor Wissel B. Has voor P. Batalla Bursaspor
89' Wissel Bursaspor Wissel Tadeu voor I. Ergic Bursaspor
90' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor S. Can Antalyaspor
90' Wissel Antalyaspor Wissel K. Ozturk voor N. Ates Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Bursaspor
Opstellingen Antalyaspor - Bursaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Antalyaspor - Bursaspor

Antalyaspor en Bursaspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 3 mei 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Antalyaspor als Bursaspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 1
Winst Bursaspor 1
Gelijkspel 2
Totaal 4
Tags
Antalyaspor - Bursaspor Opstelling Antalyaspor Opstelling Bursaspor Live Antalyaspor - Bursaspor Live Antalyaspor - Bursaspor kijken Antalyaspor - Bursaspor kijken Live Antalyaspor - Bursaspor stream Antalyaspor - Bursaspor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Bursaspor Uitslag Antalyaspor - Bursaspor Statistieken Antalyaspor - Bursaspor Super Lig 2009/2010 Antalyaspor - Bursaspor wedden Antalyaspor - Bursaspor gokken Antalyaspor - Bursaspor Unibet