Nabeschouwing Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep (1-1) || Super Lig 2019/2020

Maandag 25 november 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Antalyaspor het maandag 25 november 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Antalyaspor en Gazişehir Gaziantep geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door P. Djilobodji, waarmee Gaziantep F.K. met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Antalyaspor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk N. Sangare die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
20' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Jefferson Gaziantep F.K.
33' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
37' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt P. Djilobodji met assist van O. Kayode Gaziantep F.K. 0-1
40' Wissel Antalyaspor Wissel G. Blanco voor Amilton Antalyaspor
46' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
70' Wissel Antalyaspor Wissel S. Ozkan voor B. Ozturk Antalyaspor
74' Wissel Gaziantep F.K. Wissel R. Chibsah voor P. Twumasi Gaziantep F.K.
77' Wissel Gaziantep F.K. Wissel B. Pawlowski voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
82' Wissel Antalyaspor Wissel D. Sinik voor T. Camdal Antalyaspor
84' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt N. Sangare met assist van D. Sinik Antalyaspor 1-1
87' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor O. Kayode Gaziantep F.K.
97' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor P. Mukairu Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Antalyaspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.