Nabeschouwing Antalyaspor - Gençlerbirliği (2-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 29 november 2009 - 12:30 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Antalyaspor het zondag 29 november 2009 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği.

Via de Antalyaspor - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Gençlerbirliği (2-0)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Gençlerbirliği is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 3e minuut dacht Antalyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Jedinak. Helaas voor Antalyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Antalyaspor dat via M. Jedinak dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Gençlerbirliği
2
0
LIVE Antalyaspor - Gençlerbirliği 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Gençlerbirliği teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Jedinak Antalyaspor
45' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Jedinak Antalyaspor
45' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor I. Radeljic Gençlerbirliği
46' Wissel Gençlerbirliği Wissel L. Harbuzi voor K. Seras Gençlerbirliği
46' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Pektemek voor Sandro Gençlerbirliği
61' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. Djite voor H. Meric Gençlerbirliği
69' Wissel Antalyaspor Wissel H. Özmert voor S. Dijehoua Antalyaspor
76' Wissel Antalyaspor Wissel P. Balili voor N. Ates Antalyaspor
80' Wissel Antalyaspor Wissel K. Zengin voor M. Gökçek Antalyaspor
90' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor M. Jedinak Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Gençlerbirliği
Opstellingen Antalyaspor - Gençlerbirliği

Voorbeschouwing Antalyaspor - Gençlerbirliği

Antalyaspor en Gençlerbirliği treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Gençlerbirliği in de Super Lig vond plaats op 5 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Antalyaspor als Gençlerbirliği wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.