Nabeschouwing Antalyaspor - Rizespor (2-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 20:45 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Antalyaspor het zondag 2 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Rizespor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 40 minuten. M. Saadane maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rizespor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 66e minuut moest S. Doukara van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ali Palabıyık een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Antalyaspor verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Erdinç namens Antalyaspor in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 93e minuut werd K. Altınay van Rizespor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rizespor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 96e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van Antalyaspor speler H. Özmert.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabıyık, waardoor Antalyaspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Rizespor
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
13
6
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
78
82
Gevaarlijke aanvallen
65
58
Passes
396
444
Overtredingen
12
13
Buitenspel
2
1
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Antalyaspor - Rizespor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Wissel Antalyaspor Wissel A. Cissokho voor O. Celustka Antalyaspor
32' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Özmert Antalyaspor
40' Penalty Rizespor Penalty M. Saadane Rizespor 0-1
46' Wissel Antalyaspor Wissel M. Erdinç voor Danilo Antalyaspor
54' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Y. Kurtuluş Antalyaspor
66' Rode kaart Antalyaspor Rode kaart voor S. Doukara Antalyaspor
68' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor H. Alpsoy Antalyaspor
76' Wissel Rizespor Wissel Samu voor S. Koç Rizespor
83' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor G. Akkan Rizespor
85' Wissel Rizespor Wissel K. Altınay voor A. Çamdalı Rizespor
87' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor K. Altınay Rizespor
89' Wissel Rizespor Wissel M. Saymak voor V. Muriqi Rizespor
91' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Erdinç met assist van Diego Ângelo Antalyaspor 1-1
93' Rode kaart Rizespor Rode kaart voor K. Altınay Rizespor
96' Penalty Antalyaspor Penalty H. Özmert Antalyaspor 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Rizespor
Opstellingen Antalyaspor - Rizespor
De opstellingen van Antalyaspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bülent Korkmaz
Wissels Antalyaspor
# Speler Pos.
35 Ferhat Kaplan K
20 Luis Francisco Grando V
75 Birkan Öksüz V
77 Musa Nizam V
24 Salih Dursun V
26 Aly Cissokho V
4 Osman Çelik M
21 Serdar Özkan M
66 Mevlüt Erdinç A
9 Jean Armel Drole A
Formatie 4-2-3-1
Coach İbrahim Üzülmez
Voorbeschouwing Antalyaspor - Rizespor

Antalyaspor en Rizespor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 12 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Antalyaspor als Rizespor wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 3
Winst Rizespor 3
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 10e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Antalyaspor - Rizespor Opstelling Antalyaspor Opstelling Rizespor Live Antalyaspor - Rizespor Live Antalyaspor - Rizespor kijken Antalyaspor - Rizespor kijken Live Antalyaspor - Rizespor stream Antalyaspor - Rizespor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Rizespor Uitslag Antalyaspor - Rizespor Statistieken Antalyaspor - Rizespor Super Lig 2018/2019 Antalyaspor - Rizespor wedden Antalyaspor - Rizespor gokken Antalyaspor - Rizespor Unibet