Nabeschouwing Antalyaspor - Sivasspor (3-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 14 maart 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Antalyaspor het zondag 14 maart 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Antalyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Sivasspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Sivasspor is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Antalyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Ates. Helaas voor Antalyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Antalyaspor dat via V. Cihan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Dijehoua dacht na 73 minuten te scoren voor Antalyaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Sivasspor
3
0
LIVE Antalyaspor - Sivasspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt N. Ates Antalyaspor
38' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Orhan Ak Antalyaspor
42' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt V. Cihan Antalyaspor
45' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Yerlikaya Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel I. Sahin voor N. Taider Sivasspor
57' Wissel Antalyaspor Wissel S. Can voor Orhan Ak Antalyaspor
57' Wissel Sivasspor Wissel A. Agbetu voor F. Bayar Sivasspor
66' Wissel Antalyaspor Wissel S. Dijehoua voor V. Cihan Antalyaspor
73' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Dijehoua Antalyaspor
77' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Aydin Sivasspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel A. Zitouni voor N. Ates Antalyaspor
79' Wissel Sivasspor Wissel R. Soyudogru voor M. Yildiz Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Sivasspor
Opstellingen Antalyaspor - Sivasspor

Voorbeschouwing Antalyaspor - Sivasspor

Antalyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 4 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Antalyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.