Nabeschouwing BB Erzurumspor - Akhisar Belediyespor (2-1) || Super Lig 2018/2019

Maandag 15 april 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt BB Erzurumspor het maandag 15 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazım Karabekir Stadyumu in Erzurum.

Via de BB Erzurumspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BB Erzurumspor - Akhisar Belediyespor (2-1)

Het Super Lig duel tussen BB Erzurumspor en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 2-1 overwinning voor BB Erzurumspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 60e minuut dacht Akhisar Belediyespor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Başsan. Helaas voor Akhisar Belediyespor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. BB Erzurumspor kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van İ. Akdağ, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 1-1 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor BB Erzurumspor.

LIVE BB Erzurumspor - Akhisar Belediyespor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BB Erzurumspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Z. Yavru Akhisar Belediyespor
60' Wissel BB Erzurumspor Wissel E. Manu voor G. Vural BB Erzurumspor 0-1
60' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt E. Başsan met assist van K. Opseth Akhisar Belediyespor
63' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor E. Başsan BB Erzurumspor
66' Wissel BB Erzurumspor Wissel İ. Akdağ voor M. Koné BB Erzurumspor
67' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Serginho Akhisar Belediyespor
70' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Hélder Barbosa voor G. Vural Akhisar Belediyespor
73' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt İ. Akdağ met assist van E. Başsan BB Erzurumspor 1-1
77' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt G. Sunu met assist van E. Başsan BB Erzurumspor 2-1
82' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel B. Kısa voor A. Çeviker Akhisar Belediyespor
82' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel S. Cikalleshi voor J. Bokila Akhisar Belediyespor
90' Wissel BB Erzurumspor Wissel J. Ščuk voor S. Eduok BB Erzurumspor
Video hoogtepunten en samenvatting BB Erzurumspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen BB Erzurumspor - Akhisar Belediyespor
De opstellingen van BB Erzurumspor en Akhisar Belediyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BB Erzurumspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhisar Belediyespor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.