Nabeschouwing BB Erzurumspor - Kayserispor (1-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 11:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt BB Erzurumspor het zondag 23 december 2018 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de BB Erzurumspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BB Erzurumspor - Kayserispor (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen BB Erzurumspor en Kayserispor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door C. Săpunaru, waarmee Kayserispor met 0-1 de leiding nam. BB Erzurumspor kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Antalyalı, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE BB Erzurumspor - Kayserispor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BB Erzurumspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Tiago Lopes Kayserispor
32' Doelpunt Kayserispor Doelpunt C. Săpunaru Kayserispor 0-1
38' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor T. Chery Kayserispor
38' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor C. Săpunaru Kayserispor
38' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor İ. Akdağ BB Erzurumspor
38' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor L. Gör BB Erzurumspor
48' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt T. Antalyalı met assist van E. Başsan BB Erzurumspor 1-1
50' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Ş. Çinaz Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel L. Gülen voor Tiago Lopes Kayserispor
58' Wissel Kayserispor Wissel Silvestre Varela voor A. Kravets Kayserispor
64' Wissel BB Erzurumspor Wissel L. Thy voor G. Sunu BB Erzurumspor
72' Wissel Kayserispor Wissel A. Gyan voor C. Săpunaru Kayserispor
78' Wissel BB Erzurumspor Wissel E. Çelenk voor E. Başsan BB Erzurumspor
81' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Tshabalala voor Ö. Hurmacı BB Erzurumspor
Video hoogtepunten en samenvatting BB Erzurumspor - Kayserispor
Opstellingen BB Erzurumspor - Kayserispor
De opstellingen van BB Erzurumspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BB Erzurumspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.