Nabeschouwing Besiktas - Antalyaspor (2-3) || Super Lig 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Besiktas het zondag 26 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Antalyaspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 2-3 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Doukara, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. Antalyaspor vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Doukara op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut wist Beşiktaş de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Álvaro Negredo.

Na 33 minuten werd de voorsprong voor Antalyaspor vergroot nadat Y. Kurtuluş de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Beşiktaş dat in de 56e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Pepe de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halis Özkahya en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Antalyaspor.

LIVE Besiktas - Antalyaspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor B. Öztürk Antalyaspor
20' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Doukara Antalyaspor 0-1
24' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Doukara met assist van H. Özmert Antalyaspor 0-2
26' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Álvaro Negredo Beşiktaş 1-2
30' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor O. Celustka Antalyaspor
33' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Y. Kurtuluş met assist van S. Doukara Antalyaspor 1-3
36' Wissel Beşiktaş Wissel G. Gönül voor T. Arslan Beşiktaş
56' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Pepe met assist van Ricardo Quaresma Beşiktaş 2-3
57' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor D. Vida Beşiktaş
60' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor W. Vainqueur Antalyaspor
62' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Doukara Antalyaspor
64' Wissel Antalyaspor Wissel S. Dursun voor B. Öztürk Antalyaspor
66' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
66' Wissel Antalyaspor Wissel Danilo voor D. Sinik Antalyaspor
71' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor N. Sangare Antalyaspor
74' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
78' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Danilo Antalyaspor
82' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor R. Boffin Antalyaspor
85' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Dursun Antalyaspor
90' Wissel Beşiktaş Wissel G. Töre voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Antalyaspor
Opstellingen Besiktas - Antalyaspor
De opstellingen van Besiktas en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Besiktas - Antalyaspor

Besiktas en Antalyaspor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 16
Winst Antalyaspor 1
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 2e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 16e plaats.