Nabeschouwing Besiktas - Kayserispor (4-1) || Super Lig 2019/2020

Maandag 2 december 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Besiktas het maandag 2 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Arena in İstanbul.

Via de Besiktas - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Kayserispor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 4-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Hutchinson, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Gonul op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee B. Yilmaz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed E. Adebayor iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Kayserispor werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist B. Yilmaz namens Beşiktaş de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ümit Öztürk bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Besiktas - Kayserispor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Hutchinson met assist van B. Yilmaz Beşiktaş 1-0
30' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Gonul Beşiktaş 2-0
41' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt B. Yilmaz met assist van M. Elneny Beşiktaş 3-0
46' Wissel Kayserispor Wissel N. Korkmaz voor S. Cinaz Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel M. Kula voor A. Abdennour Kayserispor
64' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor N. Korkmaz Kayserispor
74' Wissel Beşiktaş Wissel O. Ozyakup voor A. Hutchinson Beşiktaş
74' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor O. Ozyakup Beşiktaş
78' Wissel Kayserispor Wissel A. Kravets voor K. Y. Subasi Kayserispor
80' Wissel Beşiktaş Wissel J. Lens voor G. NKoudou Beşiktaş
85' Wissel Beşiktaş Wissel G. Yalcin voor A. Diaby Beşiktaş
86' Doelpunt Kayserispor Doelpunt E. Adebayor Kayserispor 3-1
90' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt B. Yilmaz met assist van O. Ozyakup Beşiktaş 4-1
93' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Yalcin Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Kayserispor
Opstellingen Besiktas - Kayserispor
De opstellingen van Besiktas en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.