Nabeschouwing Besiktas - Konyaspor (3-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Besiktas het zondag 10 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Konyaspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 3-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Ljajić, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Konyaspor kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ö. Şahiner, die daarmee de stand op 1-1 zette. P. Filipović dacht na 33 minuten te scoren voor Beşiktaş, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Konyaspor via S. Kagawa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabıyık, waardoor Besiktas dankzij een 3-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Besiktas - Konyaspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Ljajić Beşiktaş
14' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Ljajić met assist van B. Yılmaz Beşiktaş 1-0
19' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner met assist van D. Milosevic Konyaspor 1-1
23' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Uysal Beşiktaş
27' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Akçay Konyaspor
33' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor B. Yılmaz Konyaspor 2-1
33' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt P. Filipović Beşiktaş
36' Wissel Konyaspor Wissel A. Hadžiahmetović voor Abdou Razak Traoré Konyaspor
62' Wissel Konyaspor Wissel M. Fofana voor U. Demirok Konyaspor
75' Wissel Beşiktaş Wissel M. Fofana voor A. Hadžiahmetović Beşiktaş 2-2
75' Doelpunt Konyaspor Doelpunt S. Kagawa met assist van A. Ljajić Konyaspor
82' Wissel Beşiktaş Wissel A. Turan voor M. Akçay Beşiktaş
82' Wissel Konyaspor Wissel G. Yalçın voor G. Gönül Konyaspor
87' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor G. Medel Beşiktaş
88' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Fofana Konyaspor
93' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt S. Kagawa met assist van Adriano Beşiktaş 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Konyaspor
Opstellingen Besiktas - Konyaspor
De opstellingen van Besiktas en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Şenol Güneş
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing Besiktas - Konyaspor

Besiktas en Konyaspor treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 7 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 10
Winst Konyaspor 4
Gelijkspel 7
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 5e plaats.