Nabeschouwing Bursaspor - Antalyaspor (2-1) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 3 april 2010 - 18:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Bursaspor het zaterdag 3 april 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor.

Via de Bursaspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Antalyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Antalyaspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Antalyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Ates. Helaas voor Antalyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Bursaspor dat via D. Ivankov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ö. Erdogan dacht na 78 minuten te scoren voor Bursaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bursaspor - Antalyaspor
2
1
LIVE Bursaspor - Antalyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt N. Ates Antalyaspor
14' Penalty Bursaspor Penalty D. Ivankov Bursaspor
15' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Orhan Ak Antalyaspor
28' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor O. Ipek Bursaspor
66' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Ö. Erdogan Bursaspor
68' Wissel Bursaspor Wissel B. Has voor I. Ergic Bursaspor
73' Wissel Antalyaspor Wissel V. Cihan voor S. Dijehoua Antalyaspor
74' Wissel Bursaspor Wissel L. Iglesias voor P. Batalla Bursaspor
78' Doelpunt Bursaspor Doelpunt Ö. Erdogan Bursaspor
78' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor A. Zitouni Antalyaspor
82' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor V. Sen Bursaspor
83' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor M. Jedinak Antalyaspor
84' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor E. Güven Antalyaspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel K. Ozturk voor E. Arslan Antalyaspor
86' Wissel Bursaspor Wissel I. Odabasi voor S. Yildirim Bursaspor
89' Wissel Antalyaspor Wissel F. Ceylan voor S. Can Antalyaspor
90' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor K. Ozturk Antalyaspor
90' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor F. Ceylan Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Antalyaspor
Opstellingen Bursaspor - Antalyaspor

Voorbeschouwing Bursaspor - Antalyaspor

Bursaspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 31 oktober 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bursaspor als Antalyaspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.