Nabeschouwing Bursaspor - Antalyaspor (0-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Bursaspor het zondag 9 december 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor.

Via de Bursaspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Antalyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 0-2 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 38 minuten. S. Özkan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Antalyaspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Antalyaspor vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Erdinç op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Antalyaspor.

LIVE Bursaspor - Antalyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor B. Yardımcı Bursaspor
37' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor C. Meraş Bursaspor
38' Penalty Antalyaspor Penalty S. Özkan Antalyaspor 0-1
43' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Erdinç met assist van S. Özkan Antalyaspor 0-2
46' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor M. Erdinç Antalyaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel Allano voor R. Keskin Bursaspor
54' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor O. Celustka Antalyaspor
61' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Allano Bursaspor
72' Wissel Bursaspor Wissel Y. Erdoğan voor T. Torun Bursaspor
80' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtuluş voor D. Sinik Antalyaspor
86' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor U. Nayir Bursaspor
89' Wissel Antalyaspor Wissel W. Vainqueur voor Maicon Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Antalyaspor
Opstellingen Bursaspor - Antalyaspor
De opstellingen van Bursaspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bursaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Bursaspor - Antalyaspor

Bursaspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Bursaspor favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bursaspor 7
Winst Antalyaspor 6
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 11e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 6e plaats.