Nabeschouwing Bursaspor - Denizlispor (2-1) || Super Lig 2009/2010

Maandag 22 maart 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Bursaspor het maandag 22 maart 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Denizlispor.

Via de Bursaspor - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Denizlispor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Denizlispor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Bursaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Ipek. Helaas voor Bursaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Bursaspor dat via S. Yildirim dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Roberts dacht na 75 minuten te scoren voor Denizlispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bursaspor - Denizlispor
2
1
LIVE Bursaspor - Denizlispor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Bursaspor Doelpunt O. Ipek Bursaspor
44' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor D. Chrysostome Denizlispor
46' Wissel Denizlispor Wissel E. Angelov voor I. Ege Denizlispor
52' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor Ç. Birinci Denizlispor
59' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor I. Ozturk Bursaspor
68' Doelpunt Bursaspor Doelpunt S. Yildirim Bursaspor
73' Wissel Bursaspor Wissel I. Odabasi voor V. Sen Bursaspor
75' Doelpunt Denizlispor Doelpunt D. Roberts Denizlispor
81' Wissel Bursaspor Wissel P. Batalla voor S. Yildirim Bursaspor
88' Wissel Denizlispor Wissel E. Memisler voor E. Aladag Denizlispor
90' Wissel Bursaspor Wissel T. Zapotocny voor I. Ergic Bursaspor
90' Wissel Denizlispor Wissel B. Akyildiz voor A. Solakel Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Denizlispor
Opstellingen Bursaspor - Denizlispor

Voorbeschouwing Bursaspor - Denizlispor

Bursaspor en Denizlispor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Denizlispor in de Super Lig vond plaats op 17 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Bursaspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Denizlispor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.