Nabeschouwing Bursaspor - Rizespor (0-2) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 16 februari 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Bursaspor het zaterdag 16 februari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu in Bursa.

Via de Bursaspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Rizespor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Chahechouhe, waarmee Rizespor met 0-1 de leiding nam. Rizespor vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Okechukwu op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rizespor.

LIVE Bursaspor - Rizespor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rizespor Doelpunt A. Chahechouhe met assist van Rick Boldrin Rizespor 0-1
22' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor R. Keskin Bursaspor
29' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor C. Awaziem Rizespor
30' Wissel Bursaspor Wissel A. Shehu voor R. Keskin Bursaspor
35' Wissel Bursaspor Wissel B. Kapacak voor Y. Erdoğan Bursaspor
58' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Chahechouhe Rizespor
69' Wissel Rizespor Wissel M. Çağıran voor Rick Boldrin Rizespor
76' Wissel Rizespor Wissel Samu voor A. Umar Rizespor
78' Doelpunt Rizespor Doelpunt A. Okechukwu Rizespor 0-2
80' Wissel Bursaspor Wissel I. Latovlevici voor U. Nayir Bursaspor
84' Wissel Rizespor Wissel P. Nakoulma voor V. Muriqi Rizespor
86' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor E. Ersoy Bursaspor
90' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Badji Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Rizespor
Opstellingen Bursaspor - Rizespor
De opstellingen van Bursaspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bursaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Samet Aybaba
Voorbeschouwing Bursaspor - Rizespor

Bursaspor en Rizespor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 16 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Bursaspor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Rizespor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bursaspor 8
Winst Rizespor 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 13e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 16e plaats.