Nabeschouwing Denizlispor - Ankaragücü (0-0) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 24 april 2010 - 18:00 uur



In de Super Lig 2009/2010 neemt Denizlispor het zaterdag 24 april 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü.

Via de Denizlispor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Ankaragücü (0-0)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Denizlispor en Ankaragücü geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Denizlispor - Ankaragücü
LIVE Denizlispor - Ankaragücü 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor B. Bajic Denizlispor
75' Wissel Ankaragücü Wissel M. Duruer voor K. Soylemezgiller Ankaragücü
75' Wissel Ankaragücü Wissel A. Kocak voor M. Cakir Ankaragücü
79' Wissel Denizlispor Wissel F. Yigen voor E. Aladag Denizlispor
80' Wissel Denizlispor Wissel Douglas voor D. Chrysostome Denizlispor
85' Wissel Denizlispor Wissel O. Koc voor A. Cebe Denizlispor
90' Wissel Ankaragücü Wissel I. Parlak voor J. Rothen Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Ankaragücü
Opstellingen Denizlispor - Ankaragücü

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Denizlispor - Ankaragücü

Denizlispor en Ankaragücü treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 29 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ankaragücü. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Ankaragücü favoriet. 3 keer wist de ploeg van Denizlispor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Denizlispor. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Denizlispor 1
Winst Ankaragücü 3
Gelijkspel 5
Totaal 9
Tags
Denizlispor - Ankaragücü Opstelling Denizlispor Opstelling Ankaragücü Live Denizlispor - Ankaragücü Live Denizlispor - Ankaragücü kijken Denizlispor - Ankaragücü kijken Live Denizlispor - Ankaragücü stream Denizlispor - Ankaragücü Fox Sports Nabeschouwing Denizlispor - Ankaragücü Uitslag Denizlispor - Ankaragücü Statistieken Denizlispor - Ankaragücü Super Lig 2009/2010 Denizlispor - Ankaragücü wedden Denizlispor - Ankaragücü gokken Denizlispor - Ankaragücü Unibet