Nabeschouwing Denizlispor - Bursaspor (2-3) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 17 oktober 2009 - 15:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Denizlispor het zaterdag 17 oktober 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Denizlispor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Bursaspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Bursaspor is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Denizlispor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Aladag. Helaas voor Denizlispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Bursaspor dat via T. Bahadir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Batalla dacht na 62 minuten te scoren voor Bursaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 72e minuut werd D. Chrysostome van Denizlispor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Denizlispor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 74 minuten spelen wist Denizlispor via D. Roberts de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde T. Zapotocny namens Bursaspor. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Denizlispor - Bursaspor
2
3
LIVE Denizlispor - Bursaspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Denizlispor Doelpunt E. Aladag Denizlispor
21' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor E. Aladag Denizlispor
37' Wissel Bursaspor Wissel B. Has voor I. Ergic Bursaspor
44' Doelpunt Bursaspor Doelpunt T. Bahadir Bursaspor
59' Wissel Denizlispor Wissel I. Bangoura voor G. Vural Denizlispor
59' Wissel Denizlispor Wissel M. Hacioglu voor Douglas Denizlispor
62' Doelpunt Bursaspor Doelpunt P. Batalla Bursaspor
66' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor V. Sen Bursaspor
72' Rode kaart Denizlispor Rode kaart voor D. Chrysostome Denizlispor
74' Doelpunt Denizlispor Doelpunt D. Roberts Denizlispor
78' Wissel Bursaspor Wissel O. Ipek voor V. Sen Bursaspor
81' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor V. Acar Bursaspor
82' Wissel Denizlispor Wissel F. Tatan voor D. Berberovic Denizlispor
86' Wissel Bursaspor Wissel Tadeu voor V. Acar Bursaspor
90' Doelpunt Bursaspor Doelpunt T. Zapotocny Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Bursaspor
Opstellingen Denizlispor - Bursaspor

Voorbeschouwing Denizlispor - Bursaspor

Denizlispor en Bursaspor treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 26 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Denizlispor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Denizlispor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.