Nabeschouwing Denizlispor - Manisaspor (1-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 27 september 2009 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Denizlispor het zondag 27 september 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Manisaspor.

Via de Denizlispor - Manisaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Manisaspor (1-1)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Denizlispor en Manisaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 68e minuut dacht Manisaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Simpson. Helaas voor Manisaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Denizlispor dat via D. Roberts dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut moest Denizlispor verder met een man minder nadat A. Calik een rode kaart had gekregen. Het lukte Manisaspor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Denizlispor - Manisaspor
1
1
LIVE Denizlispor - Manisaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Manisaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Denizlispor Wissel C. Celep voor F. Tatan Denizlispor
50' Wissel Manisaspor Wissel R. Ouedraogo voor J. Dixon Manisaspor
52' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor J. Simpson Manisaspor
61' Wissel Manisaspor Wissel G. Varol voor Y. Yildiz Manisaspor
68' Doelpunt Manisaspor Doelpunt J. Simpson Manisaspor
72' Wissel Denizlispor Wissel B. Bajic voor B. Akyildiz Denizlispor
79' Wissel Denizlispor Wissel E. Memisler voor G. Vural Denizlispor
80' Wissel Manisaspor Wissel Y. Gokoglan voor J. Simpson Manisaspor
83' Penalty Denizlispor Penalty D. Roberts Denizlispor
84' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor Douglas Denizlispor
90' Rode kaart Denizlispor Rode kaart voor A. Calik Denizlispor
90' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor E. Memisler Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Manisaspor
Opstellingen Denizlispor - Manisaspor

Voorbeschouwing Denizlispor - Manisaspor

Denizlispor en Manisaspor treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Manisaspor in de Super Lig vond plaats op 27 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manisaspor. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Manisaspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Denizlispor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Denizlispor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.