Nabeschouwing Diyarbakirspor - Gaziantepspor (1-3) || Super Lig 2009/2010

Zondag 4 april 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Diyarbakirspor het zondag 4 april 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor.

Via de Diyarbakirspor - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Diyarbakirspor - Gaziantepspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Diyarbakirspor en Gaziantepspor is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Gaziantepspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 1e minuut dacht Diyarbakirspor op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Bebbe. Helaas voor Diyarbakirspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Gaziantepspor dat via Jorginho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jorginho dacht na 58 minuten te scoren voor Gaziantepspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Gaziantepspor via E. Ozgur, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Diyarbakirspor - Gaziantepspor
1
3
LIVE Diyarbakirspor - Gaziantepspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Diyarbakirspor - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Diyarbakirspor Doelpunt G. Bebbe Diyarbakirspor
31' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Jorginho Gaziantepspor
36' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor G. Bebbe Diyarbakirspor
39' Wissel Diyarbakirspor Wissel M. Martinovic voor U. Bozkurt Diyarbakirspor
58' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Jorginho Gaziantepspor
62' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor E. Gunes Diyarbakirspor
69' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Ari voor Beto Gaziantepspor
74' Wissel Gaziantepspor Wissel S. Tomas voor T. Seyhan Gaziantepspor
82' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor E. Ozgur Gaziantepspor
82' Wissel Diyarbakirspor Wissel G. Stankovski voor B. Karaduman Diyarbakirspor
82' Wissel Diyarbakirspor Wissel B. Djite voor E. Gunes Diyarbakirspor
83' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt E. Ozgur Gaziantepspor
83' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor B. Mercimek Diyarbakirspor
85' Wissel Gaziantepspor Wissel H. Bayraktar voor E. Ozgur Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Diyarbakirspor - Gaziantepspor
Opstellingen Diyarbakirspor - Gaziantepspor

Voorbeschouwing Diyarbakirspor - Gaziantepspor

Diyarbakirspor en Gaziantepspor treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Diyarbakirspor en Gaziantepspor in de Super Lig vond plaats op 1 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gaziantepspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Gaziantepspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Diyarbakirspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Diyarbakirspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.