Nabeschouwing Diyarbakirspor - Kayserispor (0-3) || Super Lig 2009/2010

Zondag 18 april 2010 - 14:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Diyarbakirspor het zondag 18 april 2010 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de Diyarbakirspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Diyarbakirspor - Kayserispor (0-3)

Het Super Lig duel tussen Diyarbakirspor en Kayserispor is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Boyraz. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Kayserispor dat via E. Yavuz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Saidou dacht na 60 minuten te scoren voor Kayserispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Diyarbakirspor - Kayserispor
LIVE Diyarbakirspor - Kayserispor 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Diyarbakirspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Boyraz Kayserispor
21' Eigen doelpunt Kayserispor Eigen doelpunt E. Yavuz Kayserispor
26' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Kesimal Kayserispor
46' Wissel Diyarbakirspor Wissel G. Stankovski voor E. Senturk Diyarbakirspor
60' Doelpunt Kayserispor Doelpunt A. Saidou Kayserispor
65' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Mohamed Shawki Kayserispor
65' Wissel Diyarbakirspor Wissel Thierry Fidjeu voor A. Cetin Diyarbakirspor
73' Wissel Diyarbakirspor Wissel U. Bayraktar voor B. Karaduman Diyarbakirspor
73' Wissel Kayserispor Wissel U. Kocin voor O. Sismanoglu Kayserispor
87' Wissel Kayserispor Wissel S. Yilmaz voor A. Durak Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Diyarbakirspor - Kayserispor
Opstellingen Diyarbakirspor - Kayserispor

Voorbeschouwing Diyarbakirspor - Kayserispor

Diyarbakirspor en Kayserispor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Diyarbakirspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 22 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Diyarbakirspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Diyarbakirspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.