Nabeschouwing Diyarbakirspor - Sivasspor (1-1) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 13 februari 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Diyarbakirspor het zaterdag 13 februari 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Diyarbakirspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Diyarbakirspor - Sivasspor (1-1)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Diyarbakirspor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 17e minuut dacht Diyarbakirspor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Diallo. Helaas voor Diyarbakirspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Sivasspor dat via I. Sahin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 82e minuut kreeg S. Keïta van Sivasspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sivasspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 87e minuut moest Diyarbakirspor verder met een man minder, nadat A. Gungör een tweede gele kaart kreeg. In de 89e minuut werd E. Yavuz van Diyarbakirspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Diyarbakirspor met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Diyarbakirspor - Sivasspor
1
1
LIVE Diyarbakirspor - Sivasspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Diyarbakirspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Diyarbakirspor Doelpunt M. Diallo Diyarbakirspor
33' Doelpunt Sivasspor Doelpunt I. Sahin Sivasspor
36' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor Thierry Fidjeu Diyarbakirspor
49' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Keïta Sivasspor
55' Wissel Sivasspor Wissel A. Agbetu voor I. Sahin Sivasspor
62' Wissel Diyarbakirspor Wissel G. Stankovski voor Basem Abbas Diyarbakirspor
64' Wissel Sivasspor Wissel N. Taider voor E. van Heerden Sivasspor
71' Wissel Diyarbakirspor Wissel E. Senturk voor B. Atas Diyarbakirspor
74' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor A. Gungör Diyarbakirspor
80' Wissel Diyarbakirspor Wissel B. Djite voor R. Tjikuzu Diyarbakirspor
82' Tweede gele kaart Sivasspor Tweede gele kaart voor S. Keïta Sivasspor
84' Wissel Sivasspor Wissel K. Bekmezci voor M. Aydin Sivasspor
87' Tweede gele kaart Diyarbakirspor Tweede gele kaart voor A. Gungör Diyarbakirspor
89' Rode kaart Diyarbakirspor Rode kaart voor E. Yavuz Diyarbakirspor
90' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor G. Stankovski Diyarbakirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Diyarbakirspor - Sivasspor
Opstellingen Diyarbakirspor - Sivasspor

Voorbeschouwing Diyarbakirspor - Sivasspor

Diyarbakirspor en Sivasspor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Diyarbakirspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 30 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Diyarbakirspor. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Diyarbakirspor als Sivasspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.