Nabeschouwing Eskişehirspor - Fenerbahçe (2-1) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 5 december 2009 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Eskişehirspor het zaterdag 5 december 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Eskişehirspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eskişehirspor - Fenerbahçe (2-1)

Het Super Lig duel tussen Eskişehirspor en Fenerbahçe is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Eskişehirspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 62e minuut dacht Eskişehirspor op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Sari. Helaas voor Eskişehirspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Eskişehirspor dat via A. Sari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Lugano dacht na 94 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Eskişehirspor - Fenerbahçe
2
1
LIVE Eskişehirspor - Fenerbahçe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eskişehirspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor B. Ertugrul Eskişehirspor
45' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Sahin Fenerbahçe
55' Wissel Eskişehirspor Wissel S. Coskun voor B. Kocabey Eskişehirspor
62' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt A. Sari Eskişehirspor
66' Wissel Fenerbahçe Wissel Daniel Güiza voor M. Topuz Fenerbahçe
66' Wissel Fenerbahçe Wissel U. Boral voor André Santos Fenerbahçe
66' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Belözoglu voor S. Sahin Fenerbahçe
68' Wissel Eskişehirspor Wissel R. Basdag voor B. Ertugrul Eskişehirspor
77' Wissel Eskişehirspor Wissel V. Sari voor A. Potuk Eskişehirspor
78' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt A. Sari Eskişehirspor
81' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor R. Basdag Eskişehirspor
94' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt D. Lugano Fenerbahçe
95' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor Abdul Zaher Al Saqqa Eskişehirspor
90' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor V. Sari Eskişehirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Eskişehirspor - Fenerbahçe
Opstellingen Eskişehirspor - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Eskişehirspor - Fenerbahçe

Eskişehirspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Eskişehirspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 5 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Eskişehirspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eskişehirspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.