Nabeschouwing Eskişehirspor - Gaziantepspor (3-2) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 19 september 2009 - 20:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Eskişehirspor het zaterdag 19 september 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor.

Via de Eskişehirspor - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eskişehirspor - Gaziantepspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Eskişehirspor en Gaziantepspor is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Eskişehirspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Gaziantepspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Julio Cesar Correa. Helaas voor Gaziantepspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Eskişehirspor dat via U. Karan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Arslan dacht na 61 minuten te scoren voor Eskişehirspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Eskişehirspor via L. Vucko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Gaziantepspor via Julio Cesar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Eskişehirspor - Gaziantepspor
3
2
LIVE Eskişehirspor - Gaziantepspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eskişehirspor - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Julio Cesar Correa Gaziantepspor
37' Penalty Eskişehirspor Penalty U. Karan Eskişehirspor
37' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Julio Cesar Correa Gaziantepspor
40' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor C. Zurita Gaziantepspor
44' Wissel Eskişehirspor Wissel B. Kocabey voor S. Youla Eskişehirspor
55' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor O. Adin Gaziantepspor
59' Wissel Gaziantepspor Wissel Jorginho voor U. Tütünci Gaziantepspor
59' Wissel Gaziantepspor Wissel R. Linz voor Ivan Gaziantepspor
61' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt K. Arslan Eskişehirspor
63' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor D. Kaya Eskişehirspor
64' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Beto Gaziantepspor
67' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor V. Ivesa Eskişehirspor
73' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt L. Vucko Eskişehirspor
76' Wissel Eskişehirspor Wissel S. Ozbayraktar voor U. Karan Eskişehirspor
79' Wissel Gaziantepspor Wissel Julio Cesar voor Julio Cesar Correa Gaziantepspor
83' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Julio Cesar Gaziantepspor
83' Wissel Eskişehirspor Wissel R. Basdag voor B. Yilmaz Eskişehirspor
90' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor M. Yilmaz Eskişehirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Eskişehirspor - Gaziantepspor
Opstellingen Eskişehirspor - Gaziantepspor

Voorbeschouwing Eskişehirspor - Gaziantepspor

Eskişehirspor en Gaziantepspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Eskişehirspor en Gaziantepspor in de Super Lig vond plaats op 29 mei 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Eskişehirspor en Gaziantepspor eindigde namelijk in een gelijkspel.