Nabeschouwing Eskişehirspor - İstanbul Başakşehir (2-1) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 6 februari 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Eskişehirspor het zaterdag 6 februari 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir.

Via de Eskişehirspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eskişehirspor - İstanbul Başakşehir (2-1)

Het Super Lig duel tussen Eskişehirspor en İstanbul Başakşehir is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Eskişehirspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Eskişehirspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Jaycee Okwunwanne. Helaas voor Eskişehirspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het İstanbul Başakşehir dat via H. Tum dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. U. Karan dacht na 88 minuten te scoren voor Eskişehirspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut werd H. Tum van İstanbul Başakşehir met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor İstanbul Başakşehir het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Eskişehirspor - İstanbul Başakşehir
2
1
LIVE Eskişehirspor - İstanbul Başakşehir 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eskişehirspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor K. Sylla İstanbul Başakşehir
45' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt Jaycee Okwunwanne Eskişehirspor
64' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor B. Kocabey Eskişehirspor
68' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt H. Tum İstanbul Başakşehir
75' Wissel Eskişehirspor Wissel S. Öztürk voor B. Kocabey Eskişehirspor
76' Wissel Eskişehirspor Wissel A. Sari voor Jaycee Okwunwanne Eskişehirspor
80' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel T. Köse voor I. Akin İstanbul Başakşehir
82' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. Tekdemir voor I. Alin İstanbul Başakşehir
83' Wissel Eskişehirspor Wissel E. Zengin voor S. Coskun Eskişehirspor
85' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Inanc İstanbul Başakşehir
88' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt U. Karan Eskişehirspor
88' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor U. Karan Eskişehirspor
89' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor Abdul Zaher Al Saqqa Eskişehirspor
90' Rode kaart İstanbul Başakşehir Rode kaart voor H. Tum İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Eskişehirspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Eskişehirspor - İstanbul Başakşehir

Voorbeschouwing Eskişehirspor - İstanbul Başakşehir

Eskişehirspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Eskişehirspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 22 augustus 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Eskişehirspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl İstanbul Başakşehir slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.