Nabeschouwing Fenerbahçe - Denizlispor (3-1) || Super Lig 2009/2010

Vrijdag 22 januari 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Fenerbahçe het vrijdag 22 januari 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Denizlispor.

Via de Fenerbahçe - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Denizlispor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Denizlispor is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 77e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van André Santos. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Denizlispor dat via S. Youla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Hurmaci dacht na 86 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Fenerbahçe via Daniel Güiza, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Denizlispor
3
1
LIVE Fenerbahçe - Denizlispor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor B. Bajic Denizlispor
43' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor A. Cebe Denizlispor
47' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor Douglas Denizlispor
53' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor D. Lugano Fenerbahçe
54' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Hurmaci voor Vederson Fenerbahçe
55' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belözoglu Fenerbahçe
58' Wissel Denizlispor Wissel O. Koc voor D. Roberts Denizlispor
64' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor André Santos Fenerbahçe
73' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor D. Berberovic Denizlispor
73' Wissel Denizlispor Wissel F. Yigen voor E. Angelov Denizlispor
74' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Cristian Baroni Fenerbahçe
76' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Unal voor B. Irtegun Fenerbahçe
77' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt André Santos Fenerbahçe
80' Wissel Denizlispor Wissel S. Youla voor Douglas Denizlispor
82' Doelpunt Denizlispor Doelpunt S. Youla Denizlispor
86' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt O. Hurmaci Fenerbahçe
87' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Ongün Denizlispor
88' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor O. Hurmaci Fenerbahçe
88' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Baris voor S. Sentürk Fenerbahçe
90' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Daniel Güiza Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Denizlispor
Opstellingen Fenerbahçe - Denizlispor

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Denizlispor

Fenerbahçe en Denizlispor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Denizlispor in de Super Lig vond plaats op 9 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Denizlispor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.