Nabeschouwing Fenerbahçe - Galatasaray (3-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 25 oktober 2009 - 18:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Fenerbahçe het zondag 25 oktober 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray.

Via de Fenerbahçe - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Galatasaray (3-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Galatasaray is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Alex. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Fenerbahçe dat via Alex dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Balta dacht na 57 minuten te scoren voor Galatasaray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 74e minuut werd A. Keïta van Galatasaray met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Galatasaray het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 90 minuten spelen wist Fenerbahçe via Daniel Güiza de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Galatasaray
3
1
LIVE Fenerbahçe - Galatasaray 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Galatasaray Wissel S. Nonda voor M. Baros Galatasaray
13' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alex Fenerbahçe
52' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor L. Franco Galatasaray
53' Penalty Fenerbahçe Penalty Alex Fenerbahçe
57' Doelpunt Galatasaray Doelpunt H. Balta Galatasaray
57' Wissel Galatasaray Wissel H. Kewell voor A. Turan Galatasaray
61' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Nonda Galatasaray
72' Wissel Fenerbahçe Wissel Daniel Güiza voor C. Kazim-Richards Fenerbahçe
74' Rode kaart Galatasaray Rode kaart voor A. Keïta Galatasaray
75' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Roberto Carlos Fenerbahçe
76' Wissel Fenerbahçe Wissel André Santos voor Alex Fenerbahçe
82' Wissel Galatasaray Wissel A. Yilmaz voor Elano Galatasaray
86' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Akman Galatasaray
90' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Daniel Güiza Fenerbahçe
90' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sahin voor Vederson Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Galatasaray
Opstellingen Fenerbahçe - Galatasaray

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Galatasaray

Fenerbahçe en Galatasaray treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 12 april 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Galatasaray slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.