Nabeschouwing Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep (5-0) || Super Lig 2019/2020

Maandag 19 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Fenerbahçe het maandag 19 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep (5-0)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 5-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. V. Moses maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fenerbahçe vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Fenerbahçe kreeg via V. Moses in de 13e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Arda Kardeşler de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 17e werd de voorsprong voor Fenerbahçe verdubbeld dankzij een doelpunt van V. Muriqi.

E. Belozoglu zette Fenerbahçe even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Arda Kardeşler toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam Fenerbahçe geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. Dirar. De vijfde treffer van Fenerbahçe viel in de 88e minuut en kwam op naam te staan van A. Ozdogan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arda Kardeşler bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Fenerbahçe Penalty V. Moses Fenerbahçe 1-0
12' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor R. Chibsah Gaziantep F.K.
13' Penalty gemist Fenerbahçe Penalty gemist V. Moses Fenerbahçe
17' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Muriqi met assist van E. Belozoglu Fenerbahçe 2-0
24' Penalty Fenerbahçe Penalty E. Belozoglu Fenerbahçe 3-0
51' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Tetteh Gaziantep F.K.
57' Wissel Gaziantep F.K. Wissel S. Diarra voor R. Chibsah Gaziantep F.K.
65' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Celik voor B. Pawlowski Gaziantep F.K.
70' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Turuc voor G. Rodrigues Fenerbahçe
74' Wissel Fenerbahçe Wissel T. Cigerci voor E. Belozoglu Fenerbahçe
74' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt N. Dirar met assist van V. Moses Fenerbahçe 4-0
80' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor O. Kayode Gaziantep F.K.
80' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Jefferson Gaziantep F.K.
81' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Ozdogan voor V. Moses Fenerbahçe
88' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Ozdogan met assist van M. Kruse Fenerbahçe 5-0
91' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor S. Diarra Gaziantep F.K.
92' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor V. Muriqi Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Fenerbahçe en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.