Nabeschouwing Fenerbahçe - Gaziantepspor (1-0) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 20 maart 2010 - 18:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Fenerbahçe het zaterdag 20 maart 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor.

Via de Fenerbahçe - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Gaziantepspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Gaziantepspor is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 32e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Daniel Güiza. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Gaziantepspor
1
0
LIVE Fenerbahçe - Gaziantepspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Daniel Güiza Fenerbahçe
42' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belözoglu Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sahin voor E. Belözoglu Fenerbahçe
56' Wissel Gaziantepspor Wissel Julio Cesar voor E. Ozgur Gaziantepspor
61' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor D. Lugano Fenerbahçe
62' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor C. Zurita Gaziantepspor
63' Wissel Gaziantepspor Wissel M. Yozgatli voor Jorginho Gaziantepspor
70' Wissel Fenerbahçe Wissel Vederson voor O. Hurmaci Fenerbahçe
84' Wissel Fenerbahçe Wissel Deivid voor M. Topuz Fenerbahçe
88' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor M. Ceylan Gaziantepspor
89' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Ari voor S. Kurtulus Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Gaziantepspor
Opstellingen Fenerbahçe - Gaziantepspor

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Gaziantepspor

Fenerbahçe en Gaziantepspor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Gaziantepspor in de Super Lig vond plaats op 18 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gaziantepspor. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Gaziantepspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.