Voorbeschouwing Fenerbahçe - Gençlerbirliği (0-0) || Super Lig

Vrijdag 6 december 2019 - 18:30 uur

In de Super Lig neemt Fenerbahçe het vrijdag 6 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği. De wedstrijd wordt gespeeld in Sukru Saracoglu Stadium in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Fenerbahçe Gelijk Winst Gençlerbirliği
1.43x inzet 4.35x inzet 6.75x inzet
LIVE Fenerbahçe - Gençlerbirliği 0-0

Vanaf vrijdag 6 december 2019 om 18:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Fenerbahçe - Gençlerbirliği volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 uur, 24 minuten en 16 seconden.

Opstellingen Fenerbahçe - Gençlerbirliği

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Gençlerbirliği

Fenerbahçe en Gençlerbirliği treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Gençlerbirliği elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Gençlerbirliği 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 6e positie staat, terwijl we Gençlerbirliği terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Fenerbahçe - Gençlerbirliği Opstelling Fenerbahçe Opstelling Gençlerbirliği Live Fenerbahçe - Gençlerbirliği Live Fenerbahçe - Gençlerbirliği kijken Fenerbahçe - Gençlerbirliği kijken Live Fenerbahçe - Gençlerbirliği stream Fenerbahçe - Gençlerbirliği Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Gençlerbirliği Uitslag Fenerbahçe - Gençlerbirliği Statistieken Fenerbahçe - Gençlerbirliği Super Lig 2019/2020 Fenerbahçe - Gençlerbirliği wedden Fenerbahçe - Gençlerbirliği gokken Fenerbahçe - Gençlerbirliği Unibet