Nabeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa (3-2) || Super Lig 2019/2020

Vrijdag 8 november 2019 - 18:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Fenerbahçe het vrijdag 8 november 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa (3-2)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. V. Muriqi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fenerbahçe vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Kasımpaşa kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Khalili, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het V. Muriqi van Fenerbahçe die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

In de 45e minuut moest Kasımpaşa verder met een man minder, nadat K. Hafez een tweede gele kaart kreeg. Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Ben Yousseff de 2-2 maakte namens Kasımpaşa. Fenerbahçe kwam op voorsprong nadat S. Aziz de 3-2 wist te maken na 59 minuten. In de 72e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het M. Isla van Fenerbahçe die voortijdig moest vertrekken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabıyık en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Kasımpaşa 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor V. Moses Fenerbahçe
6' Penalty Fenerbahçe Penalty V. Muriqi Fenerbahçe 1-0
37' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt A. Khalili met assist van Y. Erdogan Kasımpaşa 1-1
43' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
44' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor L. Sadiku Kasımpaşa
44' Penalty Fenerbahçe Penalty V. Muriqi Fenerbahçe 2-1
45' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor K. Hafez Kasımpaşa
45' Tweede gele kaart Kasımpaşa Tweede gele kaart voor K. Hafez Kasımpaşa
47' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Kara Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel O. Veigneau voor A. Khalili Kasımpaşa
55' Wissel Fenerbahçe Wissel N. Dirar voor G. Rodrigues Fenerbahçe
56' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt S. Ben Yousseff Kasımpaşa 2-2
58' Wissel Kasımpaşa Wissel I. Depe voor Y. Erdogan Kasımpaşa
59' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Aziz met assist van T. Cigerci Fenerbahçe 3-2
69' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor V. Muriqi Fenerbahçe
72' Wissel Fenerbahçe Wissel Jailson voor T. Cigerci Fenerbahçe
72' Rode kaart Fenerbahçe Rode kaart voor M. Isla Fenerbahçe
80' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor J. Fernandes Kasımpaşa
81' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Pektemek voor L. Sadiku Kasımpaşa
92' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Ciftpinar voor V. Moses Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Kasımpaşa
Opstellingen Fenerbahçe - Kasımpaşa
De opstellingen van Fenerbahçe en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ersun Yanal
Coach Kemal Özdeş
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa

Fenerbahçe en Kasımpaşa treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 4 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fenerbahçe 16
Winst Kasımpaşa 2
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 4e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 11e plaats.