Nabeschouwing Fenerbahçe - Manisaspor (2-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 30 augustus 2009 - 20:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Fenerbahçe het zondag 30 augustus 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Manisaspor.

Via de Fenerbahçe - Manisaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Manisaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Manisaspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Belözoglu van Fenerbahçe. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 76e minuut het veld moest verlaten. In de 79e minuut was het Fenerbahçe dat via Daniel Güiza dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Keles dacht na 86 minuten te scoren voor Manisaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Fenerbahçe via S. Sentürk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Manisaspor
2
1
LIVE Fenerbahçe - Manisaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Manisaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor E. Keles Manisaspor
20' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor E. Aydin Manisaspor
34' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor B. Irtegun Fenerbahçe
41' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor J. Simpson Manisaspor
56' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor N. Caliskan Manisaspor
69' Wissel Manisaspor Wissel K. Okyay voor G. Varol Manisaspor
72' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sentürk voor C. Kazim-Richards Fenerbahçe
73' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Topuz voor André Santos Fenerbahçe
75' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belözoglu Fenerbahçe
76' Tweede gele kaart Fenerbahçe Tweede gele kaart voor E. Belözoglu Fenerbahçe
77' Wissel Manisaspor Wissel Y. Gokoglan voor J. Simpson Manisaspor
79' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Daniel Güiza Fenerbahçe
81' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Daniel Güiza Fenerbahçe
82' Wissel Manisaspor Wissel S. Öztürk voor N. Caliskan Manisaspor
86' Doelpunt Manisaspor Doelpunt E. Keles Manisaspor
86' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Cristian Baroni Fenerbahçe
90' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Sentürk Fenerbahçe
90' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor Y. Incedemir Manisaspor
90' Wissel Fenerbahçe Wissel Fabio Bilica voor Daniel Güiza Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Manisaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Manisaspor

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Manisaspor

Fenerbahçe en Manisaspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Manisaspor in de Super Lig vond plaats op 9 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Manisaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.