Nabeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor (3-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 16 augustus 2009 - 20:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Fenerbahçe het zondag 16 augustus 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Fenerbahçe - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Sivasspor is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 74e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Kazim-Richards. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Fenerbahçe dat via E. Belözoglu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. André Santos dacht na 90 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Sivasspor
3
0
LIVE Fenerbahçe - Sivasspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Fenerbahçe Wissel Deivid voor Alex Fenerbahçe
45' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Petkovic Sivasspor
60' Wissel Sivasspor Wissel M. Aydin voor I. Dagasan Sivasspor
66' Wissel Sivasspor Wissel E. Kilic voor Y. Kamanan Sivasspor
70' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor C. Kazim-Richards Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel Vederson voor Roberto Carlos Fenerbahçe
74' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt C. Kazim-Richards Fenerbahçe
81' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Belözoglu Fenerbahçe
83' Wissel Sivasspor Wissel U. Kavuk voor O. Tuncer Sivasspor
84' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sahin voor C. Kazim-Richards Fenerbahçe
90' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt André Santos Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Sivasspor
Opstellingen Fenerbahçe - Sivasspor

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor

Fenerbahçe en Sivasspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 28 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.