Nabeschouwing Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir (2-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Fenerbahçe het zaterdag 25 januari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir (2-0)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door M. Kruse, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Fenerbahçe opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het V. Muriqi die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Fenerbahçe.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Kadioglu voor T. Cigerci Fenerbahçe
65' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor I. Kahveci İstanbul Başakşehir
68' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel F. Gulbrandsen voor E. Elia İstanbul Başakşehir
72' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Kruse met assist van O. Tufan Fenerbahçe 1-0
75' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor M. Topal İstanbul Başakşehir
82' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Robinho voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
86' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Muriqi met assist van G. Rodrigues Fenerbahçe 2-0
87' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Belozoglu voor G. Rodrigues Fenerbahçe
90' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor M. Kruse Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Fenerbahçe en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Ersun Yanal
Formatie 4-1-4-1
Coach Okan Buruk
Voorbeschouwing Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir

Fenerbahçe en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 24 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl İstanbul Başakşehir slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fenerbahçe 11
Winst İstanbul Başakşehir 9
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 4e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 2e plaats.