Nabeschouwing Galatasaray - Alanyaspor (6-0) || Super Lig 2018/2019

Maandag 27 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Galatasaray het maandag 27 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Alanyaspor (6-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 6-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Fernando, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Gümüş op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Galatasaray, waarmee E. Derdiyok zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Galatasaray geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van E. Akbaba. De 5-0 voor Galatasaray volgde even later in de 82e minuut nadat H. Onyekuru namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Galatasaray speler E. Akbaba, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Galatasaray, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Galatasaray - Alanyaspor 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor B. Başdaş Alanyaspor
37' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Fernando met assist van E. Derdiyok Galatasaray 1-0
46' Wissel Alanyaspor Wissel M. Etame voor Bobô Alanyaspor
49' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Gümüş Galatasaray 2-0
53' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Derdiyok met assist van S. Gümüş Galatasaray 3-0
56' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Akbaba Galatasaray 4-0
59' Wissel Alanyaspor Wissel H. Ayaroğlu voor Djalma Alanyaspor
72' Wissel Alanyaspor Wissel Filipe Augusto voor E. Karaca Alanyaspor
73' Wissel Galatasaray Wissel M. Çelik voor S. Gümüş Galatasaray
82' Doelpunt Galatasaray Doelpunt H. Onyekuru Galatasaray 5-0
83' Wissel Galatasaray Wissel Y. Akgün voor H. Onyekuru Galatasaray
84' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Akbaba met assist van Y. Akgün Galatasaray 6-0
86' Wissel Galatasaray Wissel O. Kabak voor Fernando Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Alanyaspor
Opstellingen Galatasaray - Alanyaspor
De opstellingen van Galatasaray en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Alanyaspor

Galatasaray en Alanyaspor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 4
Winst Alanyaspor 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 3e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 18e plaats.