Nabeschouwing Galatasaray - BB Erzurumspor (1-0) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 28 september 2018 - 19:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Galatasaray het vrijdag 28 september 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen BB Erzurumspor. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - BB Erzurumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - BB Erzurumspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en BB Erzurumspor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 1-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door Maicon, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Galatasaray dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Galatasaray uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Galatasaray - BB Erzurumspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - BB Erzurumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Wissel Galatasaray Wissel Fernando voor E. Akbaba Galatasaray
46' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Ö. Bayram Galatasaray
49' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor M. Koné BB Erzurumspor
62' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor L. Gör BB Erzurumspor
65' Wissel Galatasaray Wissel H. Onyekuru voor R. Donk Galatasaray
70' Wissel BB Erzurumspor Wissel E. Çelenk voor G. Sunu BB Erzurumspor
71' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Fernando Galatasaray
74' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Maicon met assist van Ö. Bayram Galatasaray 1-0
75' Wissel BB Erzurumspor Wissel T. Antalyalı voor İ. Akdağ BB Erzurumspor
83' Wissel Galatasaray Wissel Y. Akgün voor S. Feghouli Galatasaray
89' Wissel BB Erzurumspor Wissel O. Şahin voor E. Başsan BB Erzurumspor
90' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - BB Erzurumspor
Opstellingen Galatasaray - BB Erzurumspor
De opstellingen van Galatasaray en BB Erzurumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en BB Erzurumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.