Nabeschouwing Galatasaray - Bursaspor (1-1) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 19 oktober 2018 - 19:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Galatasaray het vrijdag 19 oktober 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Bursaspor (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Galatasaray en Bursaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Bursaspor kreeg in de 63e minuut een strafschop toegekend, die door A. Kara werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 63 minuten was het A. Kara die Bursaspor op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte E. Derdiyok namens Galatasaray in de 77e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Galatasaray - Bursaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Galatasaray Wissel Maicon voor S. Aziz Galatasaray
21' Wissel Galatasaray Wissel E. Derdiyok voor S. Feghouli Galatasaray
42' Wissel Galatasaray Wissel S. İnan voor Fernando Galatasaray
45' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor D. Sakho Bursaspor
47' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor T. Torun Bursaspor
55' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor C. Meraş Bursaspor
58' Wissel Bursaspor Wissel Allano voor Y. Erdoğan Bursaspor
61' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Kabak Galatasaray
63' Penalty gemist Bursaspor Penalty gemist A. Kara Bursaspor
63' Doelpunt Bursaspor Doelpunt A. Kara Bursaspor 0-1
74' Wissel Bursaspor Wissel R. Keskin voor B. Kapacak Bursaspor
77' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Derdiyok met assist van Y. Belhanda Galatasaray 1-1
79' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor R. Keskin Bursaspor
83' Wissel Bursaspor Wissel B. Stancu voor T. Torun Bursaspor
95' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Allano Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Bursaspor
Opstellingen Galatasaray - Bursaspor
De opstellingen van Galatasaray en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Samet Aybaba
Voorbeschouwing Galatasaray - Bursaspor

Galatasaray en Bursaspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 23 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Bursaspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 13
Winst Bursaspor 6
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 1e positie staat, terwijl we Bursaspor terugvinden op de 14e plaats.