Nabeschouwing Galatasaray - Diyarbakirspor (4-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 11 april 2010 - 18:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Galatasaray het zondag 11 april 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Diyarbakirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ali Sami Yen Stadyumu in Istanbul.

Via de Galatasaray - Diyarbakirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Diyarbakirspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Diyarbakirspor is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Baros. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Galatasaray dat via M. Baros dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Neill dacht na 51 minuten te scoren voor Galatasaray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Galatasaray via M. Baros, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten spelen wist Diyarbakirspor via G. Bebbe de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Diyarbakirspor
4
1
LIVE Galatasaray - Diyarbakirspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Diyarbakirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Baros Galatasaray
28' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Baros Galatasaray
32' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Elano Galatasaray
33' Wissel Diyarbakirspor Wissel M. Diallo voor E. Senturk Diyarbakirspor
42' Wissel Diyarbakirspor Wissel A. Gungör voor M. Martinovic Diyarbakirspor
44' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor C. Erkin Galatasaray
51' Doelpunt Galatasaray Doelpunt L. Neill Galatasaray
52' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Baros Galatasaray
61' Wissel Galatasaray Wissel E. Çolak voor A. Turan Galatasaray
70' Wissel Diyarbakirspor Wissel A. Cetin voor M. Büyük Diyarbakirspor
72' Doelpunt Diyarbakirspor Doelpunt G. Bebbe Diyarbakirspor
73' Wissel Galatasaray Wissel A. Akman voor Elano Galatasaray
77' Wissel Galatasaray Wissel Jô voor M. Baros Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Diyarbakirspor
Opstellingen Galatasaray - Diyarbakirspor

Voorbeschouwing Galatasaray - Diyarbakirspor

Galatasaray en Diyarbakirspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Diyarbakirspor in de Super Lig vond plaats op 8 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Diyarbakirspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.