Nabeschouwing Galatasaray - Eskişehirspor (1-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 27 september 2009 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Galatasaray het zondag 27 september 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Eskişehirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ali Sami Yen Stadyumu in Istanbul.

Via de Galatasaray - Eskişehirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Eskişehirspor (1-1)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Galatasaray en Eskişehirspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 38e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Nonda. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Eskişehirspor dat via M. Yilmaz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Eskişehirspor
1
1
LIVE Galatasaray - Eskişehirspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Eskişehirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Topal Galatasaray
38' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Nonda Galatasaray
56' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt M. Yilmaz Eskişehirspor
63' Wissel Eskişehirspor Wissel B. Kocabey voor U. Karan Eskişehirspor
63' Wissel Eskişehirspor Wissel S. Ozbayraktar voor B. Yilmaz Eskişehirspor
66' Wissel Galatasaray Wissel A. Yilmaz voor H. Kewell Galatasaray
74' Wissel Galatasaray Wissel M. Baros voor S. Nonda Galatasaray
75' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor L. Vucko Eskişehirspor
75' Wissel Eskişehirspor Wissel R. Basdag voor S. Youla Eskişehirspor
77' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor U. Karan Eskişehirspor
78' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Sarioglu Galatasaray
79' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor B. Kocabey Eskişehirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Eskişehirspor
Opstellingen Galatasaray - Eskişehirspor

Voorbeschouwing Galatasaray - Eskişehirspor

Galatasaray en Eskişehirspor treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Eskişehirspor in de Super Lig vond plaats op 22 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eskişehirspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Eskişehirspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Galatasaray te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Galatasaray. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.